Nu vet ni!

Halloj halloj!
Efter lite fram och tillbaka så bestämde vi oss för att ta detta med bloggen seriöst, förhoppningsvist kommer detta verkligen gå! Alla gamla inlägg är de gamla oss, nu är det ett nytt liv med nya utmaningar.. 
Ni kommer få läsa om våra liv och hur vi kämpar oss  genom de svårigheter vi har! 
 
Ni kommer dels få läsa om Katjas liv som nästan ensamstående mamma med två barn, Karl-Bertil lever sitt liv ute på landet som mjölkbonde och kommer hem ca 3 gånger om året. De två barnen är svårt att leva med, Rutger som har som ett intresse att rymma hemifrån och Inger som lever i en annan värld. Men Katja får sin hjälp av Karl-Bertils mamma som dock är dement. 
Ni kommer även få läsa om Ronjas liv när hon kämpar med sin brinnade intresse för simhopp, vägen till att bli svensk mästare och kanske även världsmästare. till sidan om det tävlings sjunger hon i kareoke. Ronja är även en utbildad specialist på att prata med fåglar. 
Ni kommer även få läsa om Aisan som är en skogsmulle. Detta innebär allt som har med skogsmullar att göra. Aisan älskar även att på fritiden plocka svamp och gå på bal.
 
Hoppas vår blogg som funnits i mer än 5 år fortfarande intresserar er och för er nya läsare, hoppas ni får ett band till bloggen och känner att våra liv är som era liv. 
 
Sköt om er nu!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0