Rutgers första målning!

 

Nu vet ni!

Halloj halloj!
Efter lite fram och tillbaka så bestämde vi oss för att ta detta med bloggen seriöst, förhoppningsvist kommer detta verkligen gå! Alla gamla inlägg är de gamla oss, nu är det ett nytt liv med nya utmaningar.. 
Ni kommer få läsa om våra liv och hur vi kämpar oss  genom de svårigheter vi har! 
 
Ni kommer dels få läsa om Katjas liv som nästan ensamstående mamma med två barn, Karl-Bertil lever sitt liv ute på landet som mjölkbonde och kommer hem ca 3 gånger om året. De två barnen är svårt att leva med, Rutger som har som ett intresse att rymma hemifrån och Inger som lever i en annan värld. Men Katja får sin hjälp av Karl-Bertils mamma som dock är dement. 
Ni kommer även få läsa om Ronjas liv när hon kämpar med sin brinnade intresse för simhopp, vägen till att bli svensk mästare och kanske även världsmästare. till sidan om det tävlings sjunger hon i kareoke. Ronja är även en utbildad specialist på att prata med fåglar. 
Ni kommer även få läsa om Aisan som är en skogsmulle. Detta innebär allt som har med skogsmullar att göra. Aisan älskar även att på fritiden plocka svamp och gå på bal.
 
Hoppas vår blogg som funnits i mer än 5 år fortfarande intresserar er och för er nya läsare, hoppas ni får ett band till bloggen och känner att våra liv är som era liv. 
 
Sköt om er nu!
 
 

Exklusiv tävling! Sista dagen idag!!

 
 
Vi har det kul det är inte jul, det är fest knullar en häst. Rappar och fapar och skickar lite snapar. Tjong fillifjong i din dingelidong. Katja är moralisk och Aisan är en potatisgris. Katja urinerar och Aisan sublimerar. 
 
 
Här är en gåta:
 
Olle har 7 marsipaner som han delar med sin syster. Han äter 3 och ger 2 till sin mamma. Olles barnvakt kommer in och slänger alla marsipaner. Olles syster går till soptunnan och plockar upp 1 marsipan.
 
Hur många rätt fick Ronja på matte nationellaprovet?
 
 
Den som svarar rätt vinner en Samsung Galaxy edge s6 samt Dr Dre hörlurar och BOSE högtalare samt att Katja kommer hem till dig och ger en övraskning. 
 
 
//Ronja Anonym 
 
(Vi står inte för fakturan. Vinstskatt på 99% och även en räkning från Samsung, Dr Dre och BOSE tillkommer då vi endast köper prylarna åt er och skriver under i vinnarens namn.)
 
 
 

Nu är det dags igen!

Tjeena morsning korsning!

det var några år sen jag skrev här, men jag och ronja har kämpat att komma in på den så nu ska det allt startas med skrivning igen. 
sååå.. hur ser mitt liv ut nu till skillnad från sist? 
joo jag går ute andra året på gymnasiet om en vecka, jag är gift och har två barn.. Min man heter Karl-Bert, jag träffade honom för ca 3 år sen, vi gifte oss efter ca en måndag för jag viste att det var han som is the shit. bröllopet mm blir ett annat inlägg. Men min pojk som nu är 2 år heter Rutger och min flicka Inger är 1 år o två månader. 

Jag är en stolt mor som kan ta hand om alla dessa tre skapelser men även sköta studjerna bra!  Det är svårt men värt det! som tur så är Karl-Bert den finaste mannen man kan önska sig som hjälper till med allt. Mitt liv är iallfall bra med dessa Tre varelser vid min sida.

annars då... jag Aisan och Ronja håller ihop som en flock ekorrar vilket är som en helt underbar dröm! 

För att inte få detta inlägg att vara för mycket om vad som har hänt och så så tänker jag göra det till ett vardags inlägg.. alltså vad är planerna för idag då? 

Idag tog jag lite paus från familjen och hänger lite med Ronja, studierna måste ju oxså flyta på .. senare ska jag gå på bio med mr secret och se filmen San Andreas, någon ny action/thriller så det blir mysigt det.. 

men nu får det räcka med detta så ni kommer få läsa mer om mitt nuvarnade liv i de kommande inläggen, ha det gött så länge, och glöm inte bort... allt kan hända i rymden!!

 
 
 

Don't Worry, Be Happy

KATJA


RSS 2.0