Let`s Go!

Tja alla!
Tonight is the night..
Har sett fram emot den här kvällen länge. Det är nämligen så att jag nu ska lämna regniga kalla Sverige och åka till Grekland! Aaah är astaggad, men har samtidigt resfeber på högnivå. Liksom Vad ska man ha med sig? har man packat ner för mycket eller för lite? Det var ett tag sen man åkte utomlands så nu återväcks mina gamla "respanikar" upp igen :P

Vi i det svenska samhället har jag märkt är väldigt dåliga på att packa. Man lyckas på nått konstigt sätt packa ner saker man annars inte använder. Som t.ex. man rotar igenom lådorna och hittar en klocka. "Åh, den här kanske jag skulle kunna ha med mig.. utifall att liksom"
Hahahah eller kanske är det bara jag och min familj som är så xD

Något som jag också panikar över är typ " tänk om det börjar regna"  "tänk om jag kommer hem lika vit" "tänk om det blir tråkigt" "tänk om hotellet suger" "tänk om ipoden slutar fungera"
Hahah det är asjobbigt!
Vill just nu bara komma fram till hotellet! eller åtminstonde Arlanda :P Hatar att sitta hemma nu och bara vänta på att klockan ska bli halv 3.

Aja, Everything happends for a reason, and Everythings has a soulution, Jag tror på det till 100%. Det får mig att må så mycket bättre när allt känns hemskt.
Visst det kanske inte löser sig direkt beroende vad det handlar om. Men det kommer att lösa sig, eller åtminstonde bli bättre. Man får också ta lite egna intiativ själv och vara modig.
Nått annat man också kan tänka på, är att
Sanningen vinner alltid. 

Hahah aja det var allt för mig. Blev lite långt inlägg, men det var faktist ett bra tidsfördriv! Ska nog sätta igång med att börja göra lite läxor så jag slipper göra lika många i Grekland :P

Ha Det Bra! :)

// Ronja

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0