Hos farmor

Rubriken säger allt. Är just nu hos farmor med familjen.
Vi har nog ganska annorlunda samtalsämnen till skillnad från vad andra familjer har med sina farmödrar o släkt. Här pratas det om baksmällor, fylletabbar, fester, mm. kring matbordet! Hahah!

// Ronja

2012, lärdomar ;)

Tja!!
Ron inspirerade mig att gör ett inlägg så tänkte skriva lite..
Tänkte berätta om året 2012 som nästan är slut, vad har hänt under detta år ?? :)
Jag måste säga att det här har varit ett riktigtNice år!
Jag har lärt mycket , varit Med om mycket och haft riktigt kul..

till att börja med har Jag har skaffat jobb, som jag fortfarande jobbar på,genom jobbet har jag verkligen lärt mig mer om jobb världen, ta mer ansvar och värdet av pengar, det har vvarit riktigt skönt att få tjäna sina egna pengar och bestämma själv vad man ska använda de till, själv så sparar jag en hel del :)

jag Har prövat en massa haram grejer, för den delen tänker ni kanske men shitans hon gjorde det bara när hon var 15, fett sen tjej.. men nej jag e glad att jag inte börja med allt haramit innan.. för jag har bättre koll på allt nu, om jag skulle börja några år innan skulle jag inte vara den person jag e nu tror jag... jag skulle aldrig ha klarat skolan bra o de, det e bra som de e , både jag o mina vänner satsar på skolan men vi har ändå riktigt kul på fritiden, jag känner många som bara kan välja en sak, antingen ha kul, o halvt misslyckas, elr bara satsa, men inte göra så mycket på fritiden.. men för den delen går det från person till person , bara man är nöjd med sitt eget liv är det bra :)

man lär sig verkligen av misstag och överhuvudtaget allt man är med om .. jag kan inte säga att jag har gjort så mycket misstag , jag har för det mest gjort det som kändes bra just då , det är en annan sak om de var de klokaste valen jag gjort men det har i alla fall varit värt det med tanke på just de tillfällena kändes det bra..
Saker som har hänt har lärt mig att man verkligen ska lyssna på andra men även göra det som känns bäst för en själv..

bara den första terminen i nian känner jag själv att jag ändrats på, om saker som hände förut skulle hända nu skulle jag se det med andra ögon, men som sagt man lär sig av misstag, och allt som händer..
jag har växt i mig själv, elr aaså jag har lärt känna mig själv bättre, jag är en person som vill pröva på allt( ibland kanske lite för mycket och för stressigt).. men det e sån jag e , funderar t.ex. på att tåg luffa under sommaren i hela Europa, svar jag får på det e åtråvärda jag åka chilla och vänta tills jag e 18.. men nee...
jag tänkte tillbaka på när jag var liten så sa jag alltid jag tänker göra de och de när jag blir stor , men om man kollar nu så har jag gjort allt det jag inte ville göra och jag ångrar det inte häller...
män utvecklas verkligen i tänkandet på allt under åren.. det är egentligen sjukt hur mycket man kan ändras...
t.ex. religion... i hela mitt liv har jag varit kristen och gått till kyrkan, eftersom det har varit självklart för mig för hela min familj är kristna.. men nu för tiden så känner ja ingen stark tro för någon speciell religion, jag är en liten blandning av alla religioner.. men jag är faktiskt sjukt tacksam att jag vet vad den kristna tron innebär, o jag lärt mig av den.. jag älskar religion över huvudtaget, tycker det e sikt coolt hur folk kan vara så trofast i en religion o till en gud...
just nu är mina tankar mer, lev för nuet, hjälp andra (tänk på karmat), var tacksam över livet, se det positiva i det negativa, gör livet till det som känns bäst för dig!
jaa det blev inte så mycket mer konkret om 2012, mer lärande om livet xD/// livsnjutaren KattYes

KLISTERPAVAGGEN COMEBACK!! :D

Tjaa! man kan verkligen säga att det var ett tag sen.
Jag satt inatt o kolla igenom lite gamla blogginlägg. Hahah Jävlar vad vi har ändrats, både till utseendet och till tankar o värderingar. Det blir ju så.

Livet flyter på. Allt går upp o ner som vanligt. Det gäller bara att blunda för det dåliga, njuta av de goda stunderna och plugga järnet nu när sista terminen är på ingång! Ser fram emot att få börja på ekonomi-juridik linjen till hösten, kommer bli jävligt roligt :)

Ska nog börja blogga lite igen nu när blogg.se appen har kommit till Android mobiler ;)

// RonjaRSS 2.0