Största film tönten?? :P

Tänkte blogga lite om filmer jag sätt igår och en jag såg idag :)
Jag lovcar jag är störta film tönten xD hihi nee men jag älskar film! :D

Först började jag med i går att kolla på
 Limit less..
Det är en Thriller och handlar om en kille som tar en drog som gör honom smart sen blir det en massa knas och så :P men den var väll helt okej :)Btw jag älskar skådisens ögon, helt klar blåa!!!!Filmen får:
The kids are alright
Det är en Komedi som handlar om två barn som har lespiska föräldrar och de vill hitta deras spermpappa och ta kontakt med honom.
Jag tyckte inte filmen var så bra, den var inte så rolig häller...Filmen får:


Sista filmen jag såg igår..

Whats eating Gilbet Grape
Det är en komedi, drama handlar om en kille som bor och tar hand om sin cp skadade lillebror och de bor med deras två systrar och deras mamma. Deras pappa hade tagit självmord så deras mamma var typ väldigt förstörd.

Filmen var bra tyckte jag + Jonny Depp och Leonadro Dicaprio var med och de fett bra skådisar!! Fast i den här filmen är det när de var unga...


Filmen får:Sen såg jag en film nyss..

Mary and max
Det är en tecknad komedi drama... handlar om två personer som börjar brevväxla och båda de har inga vänner och sånt..
Först när jag skulle se den jag bah nee den här kan ju inte vara bra, nån barn film typ :P men haha den var faktist fett rolig xD hahaha måste bara säga den här jag typ dog av garv..
killen går till tandläckaren så står det på en lapp "Please take a seat" , sen ser man killen på tåget hem med en stol bredvid xD hahaha jag typ dog av garv XDFilmen får:
Aja nu ska jag bara byta plats till mitt rum och sen så klart kolla en film! ;) ska se en som heter Life in a day elr Die Welle... hmm.. får fundera lite ...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0