Lördag, Söndag och måndag :)

Aloha!
Sorry har inte bloggat på flera dagar men har värkligen inte pallat.. men jag kan berätta lita om mina dagar..

Lördag: Min madra och padre var bortresta under helgen så i lördags hade jag en liten ¨fest¨.. :) men jag är ledsen att jag inte kunde bjuda alla för jag fick inte bjuda så många men jag ville verkligen bjuda alla så ledsen för att jag inte bjöd alla :(
men det var i allafall kul tyckte jag :) under natten satt vi i köket och Angelica satt och sjöng åt oss, asså hon e sjukt duktig!! jag älskar hennes låtar, hon gör egna låtar :) (http://alenco.blogg.se/) asså jag skulle vilja sjunga som henne hon e min nya idol :) men vi splade in en av hennes låtar så jag knarka den låten :)
men vi gick och la oss klockan sju på söndag morgon..

Söndag: sen vakna vi typ halv tio... sen gick typ alla vid ett elr några gick innan.. men sen städade jag i två timmar och var helt död asså.. sen lästa jag ut min engelska bok och började på min analys.. sen vid typ åtta gick jag hem till aisan och vi tränade gitarr och jag sov hos henne :)

Idag: Jag var i skolan idag.. vi gick till Björn (musiklärare) och sa till honom att angelica var sjukt bra på att sjunga och lät honom lyssna på hennes låt... han tyckte hon var grymt bra och det e hon oxså :)
men sen gick jag, aisan, angelica och queen till forum och åt där (thai buffe) det var fett gott :) sen åkte jag aisan och angelica till skolan vi hade gitarr konsert... haha jag och aisan körde fyra låtar tillsammans det gick helt okej bara att vi faila lite gran xD haha
men jag typ hem för två timmar sen.. sen dess har jag trännat so, som jag måste öva på ska ha prov imorn elr jag kanske gör provet på onsdag istället :) Martin (so lärare) e fett chill han bah ni får välja själva när ni ska ha ert prov.. :)

Shit vad långt jag skrev xD haha hoppas ni pallar läsa ;)
//katja


Kommentarer
Postat av: Saga

sv: hahha nee, er bakgrund skrämmer mig bara :P

2010-11-30 @ 13:04:16
URL: http://mycketbra.blogg.se/
Postat av: Artan

haha visst. "visste du hade saffran kommer ursprungligen från iran" "vi har saffransris men ni har inte kanelris, kanelrisen är borta". haha vad gör du idag då? :)

2010-11-30 @ 14:28:40
URL: http://artanart.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0