Everyday i`m shuffeling

Tja alla!
Länge sen jag bloggade känner jag. Har nämligen inte kunnat eftersom jag för nån vecka sen lämnade in min mobil på lagning, och min dator fuckade upp sig :P
Har fått en helt ny livsstil. Har börjat gå ut och springa och köra styrketräning med Katja varannan dag, börjat göra läxorna och plugga bra, går och lägger mig tidigare, håller på mindre med internet, äter nyttigare, slutat små äta! bra va :)
Min betygsvarning jag fick häromdagen har fått mig att inse att jag ska sluta slacka i skolan..
Aaaah idag har det varit fett mycket dans, har nämligen dans föreställning på lördag så vi repeterar och finslipar en massa.
Vi kommer bland annat att dansa till Party rock- LMFAO så vi har därför lyssnat på den typ 1000000 ggr de här 2 veckorna. Har tröttnat på den låten rejält!!! Imorgon blir det 3 timmar dans, och på fredag blir det genrep.
Inte nog med det så ska jag på fredag kväll jobba från 17-21 så jag kommer vara helt jävla slut. På lördag blir det föreställning från typ 14-16:30 om jag minns rätt, och sen efter det så blir det fest hos Amira!! Hennes föräldrar drar till typ Miami eller nått sånt, så det kommer bli askul :D
Är så jävla skoltrött!! Här är allt jag måste ha klart, och det mesta ska in inom 1 vecka -.-
Fyfan! well well, det är bara att plugga arslet av sig!
Imorgon ska jag hämta min älskade mobil från lagning!!!!! :D <3<3<3<3
Ha det så bra :D //Ronja

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0