Bästa dagen på länge!!! -.-

hej -.-
Asså nu kommer ni få ett väldigt ogilla inlägg!
Folk brukar ju gilla fredagar, är det inte menningen att man ska göra det ?? särkilt när man har lov, joo det e ska man.. men jag hatar denna fredag! vill sååååå mycket häldre sitta i skolan just nu än att sitta här i mitt tråkiga hus... desutom har ni sätt vädret?? det f****** snöar!! -.- asså seriöst!!!!!
Lixom man kan inte vara uta med några, det flesta kan inte ta hem folk till än.. -.-
Det här en anmält jobbig dag!!! (jag menar inte anmält, vet inte vad det rätta ordet är men ni kanske fattar vad jag menar?? xD)
När jag började med det här inlägget så var jag verkligen inte på bra humör! men nu har jag druckit några koppar latte och blivit bättre humör! :D sitter och Heytellar med aisan och gör min so uppgift, jag menar en sån här bortkastad dag slösar jag på so -.- lite o coolt kan man ju säga :/ nee men det e nog värt det för nu lägger jag ner tid på den (som jag i vanliga fall inte skulle göra ) och så får man ju hoppas på ett A :D
aja ska forsätta heytella, so och sedan blir det film :D ska förska vända på dagen också somnade lixom halv tio igår :O asså var fett trött, börjar blir trött fett tidigt nu för tiden..
men asså kolla bara väödret det e Snö!!!!! -.- igår satt vi och grilla och chillade fett med klassen med massa onyggit, det var så mysigt!!! saknar igår :( nee nu ska jag sluta deppa med livet, man lever ju bara en gång!
aja hoppas ni har det bättre än mig!

ska banne mig ta och skaffa mig en sådan här vacker tröja!


Kolla detta gammla inlägg jag bloggade förra året i januari :)
blir man inte förälskad??

Aja ha det gött! // Kattigaste Katten! ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0